Главная Новости Дерево ялівцю як товар на Українській універсальній біржі

Дерево ялівцю як товар на Українській універсальній біржі

от AdminGWP

Практично у всіх парках та багатьох скверах використовується ялівець, за допомогою якого вдасться покращити естетично зовнішній вигляд, а також забезпечити приємні умови для перебування там. Але через наявність великої кількості видів цієї рослини можна використовувати ялівець також і в промисловості. Унікальні фізичні та естетичні характеристики роблять цю рослину оптимальною для підготовки пиломатеріалів з подальшою реалізацією за вигідними цінами.

Дерево ялівцю як товар на Українській універсальній біржі

Корисні властивості ялівцю

Твердість у матеріалу середня, щільність та густота висока. Завдяки легкості в обробці матеріал може використовуватись у багатьох сферах виробництва аксесуарів та елементів дизайну інтер’єру. Тут https://www.uub.com.ua/presscenter/novyny-birzhi/tsina-derevyny-yalivtsyu-v-ukraini-na-auktsionah-tov-uub/ про це можна докладніше прочитати, також вивчити додаткові властивості деревини як сировинного матеріалу. Незважаючи на те, що ялівець є хвойною породою, у складі практично відсутня смола.

Через відсутність у складі смоли дерево можна фарбувати як завгодно, що дозволить знову використати його при оформленні дизайнів інтер’єру. Попередня обробка різними просоченнями додатково посилить якісні характеристики та сформує захист матеріалу.

Естетичні характеристики дерева

Унікальний зовнішній вигляд та характеристики визначають ялівець як цінне дерево. І на це є низка причин:

  • оригінальний малюнок та текстура;
  • наявність заболоні світлого відтінку, що гарантує відмінний контраст;
  • вигини стовбура дозволить використовувати це як перевагу.

Через малі розміри дерева в будівництві ялівець практично не використовується. Його успішно використовують під час проведення токарних робіт для створення будь-яких прикрас та оригінальних виробів із дерева. Легкість у обробці та висока міцність дозволять підготувати міцний виріб. Тим більше, у ялівцю приємний запах.

Торгові умови на біржі

Новий порядок проведення аукціонів є обов’язковим до виконання. Ключові правила встановлені продавцям. Наприклад, в одному лоті має бути не менше 10 кубічних метрів продукції, що продається. Кожне лісове господарство має власний конкретний прайс, де встановлюються мінімальні ціни. Це дозволить учасникам заздалегідь проаналізувати пропозиції, щоб вкотре не брати участь в аукціонах.

Лот повинен доповнюватися лише однією породою дерева та одного класу. Не можна комбінувати кілька видів продукції та продавати одним лотом. Господарства мають право продавати за торговельний день необмежену кількість лотів, задовольняючи запити покупців.

Яка роль біржі у торгах?

Крім надання основи здійснення купівлі-продажу біржа виконує роль посередника. За наявності явних ознак порушення правил біржі агенти мають право моментально відреагувати шляхом запровадження санкцій для порушників. Вони можуть бути у вигляді штрафів або заборони на участь у подальших торгах на кілька місяців. Про порушення можуть повідомляти самі учасники, якщо вони зазнають неправильного ставлення до себе від несумлінних сторін у співпраці.

0 Комментарии
0

You may also like